My first steps..

Pilt

.. istun juba 20 minutit ja ei oska kusagilt pihta hakata..

Tere, ma olen jooksufänn! .. ei, nii ei saa vist alustada

Mul on praegu sama keeruline olukord, kui 2006. aasta kevadel pärast seda, kui olin kuulnud lõpukirjandi teemasid. Ei tea lihtsalt millest alustada, sest ideid on nii palju, aga need ei taha kuidagi loogiliselt järjestuda.

Olen juba tükk aega veeretanud oma peas mõtet, et võiks blogi hakata pidama. Viimased korrad, kui olen jooksmas käinud, siis juba kujutasin ette, mida kõike hakkan kirjutama ja kui fun see võib olla. Mõte tuli sellest, et üks sõber alustas blogimist ning leidsin sealt endale innustust ja kasulikke nõuandeid. Miks mitte ise ka kirjutada oma jooksu võludest ja valudest ning seda läbi ühe täitsa tavalise jooksusõbra silmade. Ma ei ole proff, ma olen inimene, kes lihtsalt ükspäev mõtles, et hakkaks jooksma. Mu meelest on kihvt lugeda, kus keegi võistles, mida neil hetkedel mõtles ja mis elamuse see jättis.

Lisaks sellele on mu elus praegu toimumas huge step – lähen New Yorki elama. Paljud sõbrad on öelnud, et hoia mind please kursis oma eluga. Seega üritan panna siia kirja ka eredamaid elamusi või tähelepanekuid, mida ma seal linnadzunglis märkan 🙂

PS! Ootan väga tagasidet, küsimusi, ettepanekuid jne. Need on minu baby stepsid ja ma olen selles blogi vallas tõeliselt roheline!

HERE WE GO!

Tinchy

4 kommentaari “My first steps..

 1. Tubli oled, Tiina! Mina hakkan kindlasti lugejaks.:) Olen ise blogi pidanud kuus aastat ning minu soovitused sulle kõlaksid nii:
  1)Kirjuta süstemaatiliselt, võta näiteks endale eesmärgiks mitu postitust tahad kuus/nädalas postitada. Märkamatult hakkab sinu elus tekkima koht, kus tahad ideid formuleerida ja teistega jagada, ning ilma selleta enam ei saa.
  2) Püüa jääda alati heatahtlikuks, aga kui vihastad millegi peale, siis korralikult.
  3) Ära ole enda vastu kriitiline, seda blogi loevad inimesed, kes sinust ja sinu tegemistest hoolivad. Nad ei hooli lauseehitusest ja grammatikast.
  4) Ära anna alla!

  Palju õnne esimese sammu puhul!

  Meeldib

  1. Tänud soovituse eest! Ma poleks üldse uskunud, et niiiiiii paljud inimesed blogisid peavad. Istusin täna mitu tundi arvuti taga ja valisin endale blog backroundi ja lõpetasin sellega, et valge on kõige parem. Uskumatu maailm, mis siin valitseb. Nii palju nupukesi ja seadeid ja võimalusi. Loodan, et jään siin virr-varris ellu ning kõik hakkab sujuma!

   Meeldib

 2. jooksufänn, kes kunagi vihkas jooksmist

  TInts, kirjuta natukene lahti, mille poolest mõtestatud jooksutrenn erineb tavainimese arusaamast, mille kohaselt treenid ennast ainult siis, kui jookseb pulss laes ja süda paha.

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s